Prva interaktivna, personalizovana onlajn škola FIZIKE, MATEMATIKE i HEMIJE!

Sa našim kursevima učićeš onda kada to tebi odgovara. Tu smo za tebe da odgovorimo na sva tvoja pitanja 24/7. Izaberi oblast i kreni na put do znanja!

fizika
FIZIKA

Najpre smo detaljno objasnili teoriju upotrebom najnovijih tehnologija u vidu simulacija i interaktivnih prezentacija. Svi računski zadaci detaljno su objašnjeni u video formatu. Na vaša pitanja 24/7 odgovaraće doktor nauka metodike nastave fizike, višedecenijski profesor u gimnaziji.

MATEMATIKA

U kursevima matematike, profesor je najpre detaljno objasnio sva pravila i teoriju potrebnu za rešavanje računskih zadataka. Računski zadaci su urađeni korak po korak, a na vaša pitanja 24/7 odgovaraće stravstveni ljubitelj matematike i višedecenijski profesor.

hemija
HEMIJA

Naučite hemiju uz detaljno objašnjenu teoriju, primenom simulacija i interaktivnih prezentacija. Postavite pitanje ili premotajte video rešenje zadataka koliko god puta želite. Na vaša pitanja 24/7 odgovaraće doktor hemije međunarodnog iskustva!

Uloguj se za peticu!

Novi materijali i novi kursevi, stižu svake nedelje. Budi u toku i prati nas! A tu su i popusti za one najvernije i najvrednije ;-).