Dobro došli u prvu interaktivnu, personalizovanu onlajn školu u Srbiji!


Najedukatori Srbije pružiće ti inovativno i sveobuhvatno obrazovanje uz tvoj minimalni napor.


Šta sve možeš postići sa nama:

📚 Naučiti fiziku bez stresa

Kroz video predavanja, simulacije i video rešenja svih zadataka iz Krugove Zbirke Fizike, kontrolni zadaci postaju lagani izazovi.

🧮 Pripremiti se za FTN prijemni

Kroz video predavanja i video rešenja svih zadataka iz zbirke za prijemni, upisaćete FTN bez problema! Isprobaj besplatno!

⚗️ Naučiti hemiju sa razumevanjem

Kroz video predavanja i video rešenja zadataka, naučićeš hemiju sa razumevanjem.


Upiši se već danas i transformiši svoje učenje tako dabudeš siguran u svoje znanje, jer znanje je moć!

fizika
FIZIKA - gimnazija

Najpre smo detaljno objasnili teoriju upotrebom najnovijih tehnologija u vidu simulacija i interaktivnih prezentacija. Svi računski zadaci detaljno su objašnjeni u video formatu. Na tvoja pitanja 24/7 odgovaraće doktor nauka metodike nastave fizike, višedecenijski profesor u gimnaziji.

MATEMATIKA - gimnazija

U kursevima matematike, profesor je najpre detaljno objasnio sva pravila i teoriju potrebnu za rešavanje računskih zadataka. Računski zadaci su urađeni korak po korak, a na tvoja pitanja 24/7 odgovaraće stravstveni ljubitelj matematike i višedecenijski profesor.

hemija
HEMIJA - gimnazija

Naučite hemiju uz detaljno objašnjenu teoriju, primenom simulacija i interaktivnih prezentacija. Postavi pitanje ili premotaj video rešenje zadataka koliko god puta želiš. Na tvoja pitanja 24/7 odgovaraće doktor hemije međunarodnog iskustva!

FTN prijemni - matematika

Isprobaj besplatno!
Medicina prijemni - hemija
Zašto je onlajn kurs bolji od privatnih časova?  1. Fleksibilnost vremena: Možeš pristupiti materijalima i učiti kada to tebi odgovara, prilagođavajući učenje svom rasporedu.
  2. Najbolji profesori "na izvolte": Učićeš od najboljih profesora do kojih je uživo teško doći.
  3. Individualno učenje: Pratićeš svoj tempo i fokusirati se na oblasti koje su tebi važne okoliko koliko ti je potrebno vremena i pažnje. Usput, naučićeš i da rukovodiš svojim vremenom.
  4. Niski troškovi: Onlajn kursevi znatno su povoljniji od tradicionalnih časova uživo. Samo jedan kurs po ceni od 4000din, sadrži vrednost od 30 časova uživo, čija cena bi bila 30 000din.
  5. Varijabilni formati: Kursevi sadrže video lekcije, testove, diskusije i interaktivne materijale, pružajući raznolike načine učenja. Na taj način, prilagođeni su svakom tipu učenika.
  6. Brza dostupnost resursa: Materijali su dostupni odmah i do kraja školske godine, što omogućava brzu reakciju na tvoje potrebe za učenjem.
  7. Dodatna podrška: Kursevi nude mogućnost postavljanja pitanja profesoru 24/7!

Ova impresivna lista benefita čini onlajn kurseve budućnost obrazovanja!


Uloguj se za peticu!

Novi materijali i novi kursevi, stižu svake nedelje. Budi u toku i prati nas! A tu su i popusti za one najvernije i najvrednije ;-).